Skip Navigation Links
Competitia Prologis for the best
Mesaj Director
Misiune, scop, obiective
Avantaje. Cariera profesionala
Corp profesoral si discipline
Inscrierea in cadrul programului
Activitatea de pregatireExpand Activitatea de pregatire
Autentificare

Mesaj Director

ECONOMIA PROPRIETATILOR IMOBILIARE

Am placerea sa va prezint o oportunitate disponibila de educatie. Incepand cu toamna anului 2005 Academia de Studii Economice (ASE) a lansat un proiect ambitios si anume programul de Master „Economia Proprietatilor Imobiliare”, acesta dovedindu-si pe deplin utilitatea si succesul. In perioada 26-28 iulie 2010 se fac înscrierile pentru a sasea promotie de viitori specialisti in domeniul imobiliar.

Piata imobiliara romaneasca a fost în ultimii 15 ani una dintre provocarile investitorilor, developerilor, constructorilor, finantatorilor, brokerilor, evaluatorilor, managerilor, consultantilor, contabililor si specialistilor în taxe etc. dar si o revelatie pentru public. In ultima perioada aceasta piata a devenit una dintre cele mai atractive pentru investitori (romani sau straini) si tot mai multe persoane calificate sunt solicitate in sectorul imobiliar. Studiile statistice arata ca acum in Romania peste 200.000 de persoane lucreaza in domeniul imobiliar.

Cei care deja lucreaza în acest sector au acumulat o experienta specializata semnificativa si in multe cazuri sunt interesati sa-si dezvolte bagajul de cunostinte si abilitati.

Cei care doresc sa lucreze în aceasta industrie au nevoie de acces la un program de instruire care sa-i califice conform cerintelor actuale ale pietei si asteptarilor investitorilor din domeniul imobiliar.

Programul beneficiaza de suportul unor companii importante, intre care CBRE-Eurisko si PROLOGIS, alte companii importante exprimandu-si interesul de a colabora in cadrul programului.

In paginile urmatoare va este prezentat pe scurt programul nostru de master. Reamintindu-va ca cea mai rentabila investitie este in calificarea si competenta oamenilor, in masura in care sunteti interesat de oferta noastra nu ezitati sa ne contactati.

Cu prietenie,

Prof. univ. dr. Ion ANGHEL

Director program Master „Economia Proprietatilor Imobiliare”
Tel 021.319.19.01 interior 335, Email: ion.anghel@ase.ro

 


Design [ema] & [fm]